Аналіз процесів автономного генератора з безконтактним каскадним трифазним модульованим збуджувачем за схемою в одну зірку і спільним з'єднанням фаз модулятора під час роботи на активно-індуктивне навантаження - Василів, Карл Миколайович (НТУ "ХПІ", 2012)
Методом математичного експерименту виконано дослідження електромагнітних і електромеханічних процесів, які відбуваються в автономній системі електроживлення на базі асинхронізованого генератора з трифазним модульованим збуджувачем. Проведено аналіз процесів на предмет роботопридатності системи живлення під час її роботи на активно-індуктивне навантаження.

By means of mathematical experiment investigation of electromagnetic and electromechanical processes which take place in the independent electric power supply system based on an asynchronized generator with three-phase modulated exciter is carried out. The processes are analyzed to find out the working capacity level of the power supply system during its work under active-inductive load.
Keywords: електромагнітні процеси; електромеханічні процеси; математичний експеримент; електроживлення; independent generator; electromagnetic processes; phase modulated exciter