Методичні вказівки до виконання курсового проекту з курсу "Управління персоналом" - Матросов, Олександр Дмитрович; Гармаш, Сергій Володимирович; Віхляєва, Наталія Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2018)
Метою курсового проекту є закріплення отриманих теоретичних знань з дисципліні «Управління персоналом» і придбання практичних навичок по виконанню управлінських функцій та процедур. Для виконання поставленої мети курсовий проект містить два розділи: теоретичний і практичний. У теоретичному розділі студентові пропонується на підставі наявних літературних джерел виконати аналіз теми і поставлених питань. У практичній частині необхідно виконати відповідні завдання та розрахунки.
Keywords: соціологія праці; управління персоналом; ринок праці; потенціал трудовий; політика кадрова; планування стратегічне; зайнятість населення; орієнтація професійна; оцінювання персоналу; потенціал кадровий; кар'єра; мотивація; конфлікт; партнерство соціальне