Ділове спілкування та риторика - Романовський, Олександр Георгійович; Грень, Лариса Миколаївна; Панфілов, Юрій Іванович (My University, 2023)
Навчальне видання призначено для підготовки до занять з курсу «Ділове спілкування та риторика» та активізації самостійної роботи студентів вищих закладів освіти спеціальності 232 «Соціальне забезпечення». Методичні вказівки складаються з інформативної частини – викладу питань, сконцентрованих на базових категоріях і поняттях, практичних питань для обговорення на семінарських заняттях і практичних завданнях для підготовки до них. Представлено завдання для самостійної роботи, а також питання до заліку та рекомендовані джерела інформації до вивчення курсу. Призначено для студентів НТУ «ХПІ» спеціальності 232 «Соціальне забезпечення».
Keywords: методичні вказівки; культура мовлення; майстерність публічного виступу; логіко-емоційні засади промови; елементи художності; навчальний процес; педагогічна діяльність