Вивчаємо професійну англійську мову - Землякова, Олена Олександрівна; Коляда, Вікторія Валеріївна; Неустроєва, Гелена Олегівна; Тарасова, Ганна Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
У навчальному посібнику надано лексичний матеріал та систему практичних завдань і тестів, що націлені на самостійне формування студентами навичок побудови складних англійських синтаксичних моделей та подальший розвиток умінь використання професійної лексики в контексті. Призначено для студентів економічних спеціальностей з рівнем підготовки В1 - 2.

The course book teaches upper-intermediate students to recognize and use complex English syntactical patterns and gives students practice in professional vocabulary and grammatical structures when studying professional English. The book is aimed at business students who study ESP and require further training for B2 level.
Studying professional English
Keywords: grammar; reading; speaking