Наскрізний інформаційний менеджмент життєвого циклу високотехнологічних машинобудівних продуктів - Скворчевський, Олександр Євгенович (My University, 2022)
Метою доповіді є дослідження перспектив використання uінформаційного менеджменту у українському високотехнологічному машинобудуванні. Враховуючи те, що загальноприйнятого визначення інформаційного менеджменту при аналізі літератури виявлено не було, для подальших досліджень будемо використовувати комплексний підхід до інформаційного менеджменту.
Keywords: CALS-концепція; NATO CALS Data Model; менеджмент даних; інформаційний менеджмент; високотехнологічна машинобудівна продукція; життєвий цикл продукту