Аналіз державних стандартів з електричних машин - Латинін, Юрій Михайлович; Мілих, Володимир Іванович (НТУ "ХПІ", 2004)
На підставі системного підходу проведений аналіз основних понять та характеристик обертових електричних машин, що визначаються державними стандартами. Виявлено, що стандарти не корелюють між собою і з базовими. Зроблений висновок, що структуру, зміст, дефініції понять стандартів треба переробити, щоб вони відповідали сучасному стану розвитку електричних машин.
Analysis of State Electric Machine Standards
Keywords: ДСТУ 2286-93; ДСТУ 3270-95; ДСТУ 3827-98; обертові електричні машини; базові стандарти