Методичні вказівки для самостійної роботи студентів спеціальної медичної групи "Фізичне виховання при захворюваннях серцево-судинної системи" - Церетелі, Вікторія Олександрівна; Дегтярьова, Ірина Вікторівна; Гасан, Юлія Миколаївна; Войда (Алпатова), Алла Анатоліївна (My University, 2023)
Більшість захворювань серцево-судинної системи з часом призводять до недостатності кровообігу – нездатності системи кровообігу транспортувати кров у кількості, достатній для нормального функціонування тканин та органів. Недостатність кровообігу виникає при порушенні функції серця та судин, може бути гострою та хронічною.
Keywords: методичні вказівки; лікарсько-педагогічне спостереження; самоконтроль; щоденник самоконтролю; захворювання серцево-судинної системи; оздоровчий вплив; фізичні вправи