Моделювання рятування постраждалого з колодязя - Глущенко, М. Р. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Запропонована імітаційна модель оперативного розгортання особового складу АППД з установкою триноги на колодязь та спуском в нього. Проведено її аналіз та визначено критичний шлях. Надані рекомендації по підвищенню ефективності даного процесу.

The proposed simulation model of the rapid deployment of personnel APPP with the installation of the tripod on the well and the descent into it. Conducted its analysis and determined the critical path. Recommendations to improve the efficiency of the process.
Modeling the rescue of the victim fromthe well
Keywords: мережева модель; критичний шлях; оперативне розгортання; тринога; колодязь; network model; critical path; rapid deployment; tripod; well