Дослідження особливостей модульно ˗ розрахункового аналізу затискних пристосувань - Васильєв, А. В.; Попов, С. В.; Пірнат, А. М.; Федік, О. О. (НТУ "ХПІ", 2014)
Наведені результати досліджень особливостей використання модульно-розрахункового аналізу затискних пристосувань, що застосовується для розрахунку сил, які діють при затисканні різними способами заготовки в процесі її оброблення на металорізальному обладнанні

The results of investigations of the peculiarities of using the modular-design analysis of clamping devices, used for calculation of forces acting upon clip various ways of preparation in the process of its processing on metal-cutting equipment
The clamping devices modularhome analysis features research
Keywords: розрахунок сил затискання; заготовка; прикладення сил; закріплення; затискання у патроні; затискання у призмах; притискач; затискання у лещатах; calculation of forces clip; harvesting; annex forces; clamping devices; consolidation; clamping chuck; boxed in prisms; sticking; clamped in a vice