Стимулювання збуту - Райко, Діана Валеріївна; Мірошник, Марія Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Текст лекцій присвячено обгрунтуваню й подальшому розвитку теоретичних, методичних положень і методичного забезпечення управління стимулювання збутом. Обгрунтовано та запропоновано: концепцію стратегічного управління конкурентоспроможністю та розвитку маркетингової діяльності підприємства, стрижнем якої є визначення та врахування чинників зовнішнього та внутрішнього середовища; підхід до формування маркетингових стратегій підприємства, підгрунтям якого є складова щодо конкурентоспроможності підприємства. Текст лекцій призначений для здобувачів закладів вищої освіти спеціальності 075 "Маркетинг", може бути корисним для фахівців маркетингових відділів підприємств, які займаються питаннями стимулювання збуту підприємства.
Keywords: текст лекцій; стимулювання збуту; збут; методи стимулювання збуту; збутова діяльність; програма стимулювання збуту