Обробка та аналіз результатів експериментальних досліджень гідрооб'ємно-механічних трансмісій - Бондаренко, Анатолій Ігорович (Луцький національний технічний університет, 2015)
В статті наведено процес обробки результатів, отриманих при експериментальних дослідженнях гідрооб'ємно-механічних трансмісій, виконаних за схемами з диференціалом на вході та з диференціалом на виході, при гальмуванні. Розглянуто процес знаходження дійсних значень перепаду робочого тиску в гідрооб'ємній передачі, крутних моментів на валах трансмісій та кутових швидкостей валів. Проаналізовано результати експериментальних досліджень.
Keywords: самохідна машина; гідрооб'ємна передача; робочий тиск; електродвигун; сигнал; навантаження; гальмівний момент