Методичні рекомендації до виконання контрольних робіт з навчальної дисципліни "Фонтанна та газова безпека в нафтогазовій галузі" - Римчук, Данило Васильович; Рєзва, Ксенія Сергіївна; Шевченко, Наталія Григорівна; Мінчукова, Наталія Федорівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Методичні рекомендації розроблені у відповідності з діючими в Національному технічному університеті "Харківський політехнічний інститут" навчальними планами та робочою програмою дисципліни "Фонтанна та газова безпека в нафтогазовій галузі" із спеціальності 185 Нафтогазова інженерія та технології, для студентів стаціонарної форми навчання. У методичних рекомендаціях викладені: комплект завдань для виконання контрольних робіт; порядок виконання контрольних робіт; приклади виконання контрольних робіт; критерії оцінювання результатів виконання та наведений список рекомендованої літератури для підготовки студентів до виконання контрольних робіт.
Keywords: методичні вказівки; контрольна робота; фонтанна безпека; газова безпека; нафтогазова галузь; нафтогазова інженерія