Акмен, Вікторія ОлександрівнаСорокіна, Світлана ВікторівнаЛетута, Т.М.Голієнко, В.О.2024-12-172024Акмен В. О. Дослідження зв’язку дисперсності та колірних характеристик порошку плодів шипшини [Електронний ресурс] / В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, Т. М. Летута, В. О. Голієнко // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 12-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2024 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – С. 79 – 82.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/84412ukпорошок плодів шипшиниотримання порошку шипшиниколір плодів шипшиниколориметричні методиподрібнення плодів шипшиниколориметричні розрахункиДослідження зв’язку дисперсності та колірних характеристик порошку плодів шипшиниArticle