Шкідливі виробничі чинники при роботі бізнес-аналітиком - Черкасова, Е. С. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
У цій роботі розглянуто основні групи шкідливих виробничих чинників, їх вплив на організм. Ми приділили увагу питанням забезпечення охорони праці офісних працівників, зокрема бізнес-аналітиків в Україні та за кордоном.

This paper considers the main groups of harmful production factors, their impact onthebody. We paid attention to the issues of labor protection of office workers, in particular business analysts in Ukraine and abroad.
Harmful production factors when working a business analyst
Keywords: шкідливі виробничі чинники; умови праці; охорона праці; harmful production factors; working conditions; occupational safety