Аналіз заходів безпеки при поводженні зі стрілецькою зброєю - Воробйов, О. Г.; Табуненко, В. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Обґрунтовано необхідність вивчення заходів безпеки при поводженні зі стрілецькою зброєю.

The necessity to study safety measures in the handling of small arms is substantiated.
Analysis of safety measures when handling firearms
Keywords: стрілецька зброя; об'єкт підвищеної небезпеки; заходи безпеки; small arms; high risk; security measures