Техніко-технологічне переоснащення виробництва на засадах системної організаційно-економічної інтеграції - Безугла, Дар'я Валеріївна (НТУ "ХПІ", 2016)
Автором доведено, що актуальним напрямком реформування економіки України є невідкладне техніко-технологічне переоснащення виробництва на основі інновацій. Обгрунтовано, що для ефективного вирішення означеної проблеми доцільно, на наш погляд, застосування розробленої концепції і відповідної організаційної структури «Системного інноваційного та науково-технічного забезпечення національного виробництва України» (абревіатура – «СІНТЕЗ – НВУ»), як загальнодержавного механізму підтримки і розвитку процесів техніко – технологічного переоснащення виробництва на основі інновацій у промислових галузях економіки.
Keywords: інновації; забезпечення науково-технічне; дослідження фундаментальні; адміністрування державне; дослідження прикладні; інтеграція