Вплив проблем обліку в банках на формування секторів їх діяльності - Колєсніченко, Анастасія Сергіївна (ФОП Томенко Ю. І., 2022)
В умовах жорсткої конкуренції на вітчизняному ринку банківських послуг та негативного впливу як зовнішніх, так і внутрішніх факторів, деякі банки втрачають частину свого бізнесу, несуть значні збитки і втрачають частку своїх клієнтів. Проблеми обліку банків виникають головним чином в результаті дії постійних змін в законодавстві, турбулентності фінансових ринків, прискорення інформаційних потоків, внутрішньої недосконалості системи контролю. Саме ці облікові проблеми визначають сектори діяльності, якими банкам доцільно оперувати для побудови ефективної управлінської моделі та збереження сильних конкурентних позиції.
Keywords: облік; банки; сектори діяльності; управління