Особливості проведення факторингових операцій для первісного кредитора - Брік, Світлана Володимирівна; Мардус, Наталія Юріївна (Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва, 2014)
Досліджено питання проведення факторингових операцій для первісного кредитора. Внесено пропозиції щодо зниження кредитних ризиків фінансових установ.

The problems of factoring in the original creditor. Made proposals to reduce the credit risk of financial institutions.
The peculiarities of conducting factoring operations for the primary creditor
Keywords: кошти грошові; вимога грошова; клієнт; фактор; боржник; фінансування; винагорода