Методичні вказівки до виконання розрахункового завдання з навчальної дисципліни "Оподаткування зовнішньоекономічної діяльності" - Коптєва (Фадєєва), Ганна Миколаївна (My University, 2022)
Навчальну дисципліну «Оподаткування зовнішньоекономічної діяльності» відноситься до групи вибіркових дисциплін циклу професійно підготовки бакалаврів за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування». Навчальна дисципліна є невід'ємною частиною циклу економічних дисциплін, необхідних фахівцям у сфері фінансів. Навчальна дисципліна орієнтує студентів на практичну діяльність у бюджетно-податковій сфері державного управління, що сприятиме формуванню нової генерації фахівців, здатних вирішувати складні макро- та мікроекономічні проблеми в трансформаційній економіці України.
Keywords: методичні вказівки; розрахункове завдання; зовнішньоекономічна діяльність; основні терміни; інструменти регулювання; міжнародна торгівля