Навчальна програма дисципліни "Системи автоматизованого проектування" - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2010)
"Системи автоматизованого проектування" є однією з фундаментальних дисциплін в підготовці бакалавра по спеціальності "Озброєння та військова техніка". Швидкий розвиток засобів обчислювальної техніки, розширення їхніх можливостей є головним чинником широкого впровадження САПР у різні сфери наукової й практичної діяльності. У цей час сформувалася нова галузь інформатики - машинна графіка, наука про математичне моделювання геометричних форм і вигляду об'єктів, а також методів їхньої візуалізації
Keywords: інтегровані системи САПР; твердотіле моделювання; параметризація