Корпоративна культура як основна конкурентна перевага підприємства - Крисенко, А. В.; Іваницький, Вадим Дорофійович (НТУ "ХПІ", 2013)
В статті обґрунтовано роль корпоративної культури у підвищенні конкурентоспроможності підприємства. Розкрито сутність впливу корпоративної культури на конкурентоспроможність підприємства. Виявлено основні типи взаємодії корпоративних культур на підприємстві та їх вплив на імідж та конкурентоспроможність підприємства

The role of corporate culture in competitiveness of the enterprise is based in the article. The essence of the influence of corporate culture on the company's competitiveness. The basic types of interaction of corporate culture in the company and its impact on the image and competitiveness
Keywords: корпоративні цінності; конкурентоспроможність; персонал; імідж; лідерство; конкурентна боротьба; corporate culture; corporate values; competitiveness; staff; competitive advantage; image