Побудова імітаційної моделі інтегрованої схеми ХТС із застосуванням ПЗ UniSim Design - Ульєв, Леонід Михайлович; Болдирєв, Станіслав Олександрович; Гарєв, Андрій Олегович; Миронов, Антон Миколайович (НТУ "ХПІ", 2014)
Визначені основні параметри, необхідні для моделювання схеми. Розглянуто методику її побудови. Створена комп’ютерна модель інтегрованої схемипроцесу ректифікації частково розчинної азеотропної суміші з необхідним теплообмінним обладнанням

Main parameters required for modeling of the scheme are determined. The methods of its building are considered. The computer model of the integrated scheme of the rectification partly soluble aseotropic mixture process with all necessary heat-exchanging equipment is created
Keywords: моделювання; комп’ютерна модель; ректифікація; програми; азеотропна суміш; теплообмінники; modeling; computer model; rectification