Структура та шляхи формування громадянської компетентності молоді - Шестопалюк, Олександр Васильович (НТУ "ХПІ", 2010)
Подчеркивается необходимость исследования динамики системных изменений в процессе формирования гражданской компетентности в период трансформаций общества.

The necessity of research of dynamics of system changes is underlined in the process of forming of civil competence in the period of transformations of society.
Structure and ways of forming of civil competence of young people
Keywords: соціально-політична активність; права; свободи; система освіти; цінності; політологічний аналіз