Методична вказівка до лабораторної роботи "Дослідження режимів налаштування далекої лінії електропередавання напругою 500 кВ на режим півхвилі" по курсу "Системоутворюючі мережі та їх режими" - Шевченко, С. Ю.; Данильченко, Дмитро Олексійович; Дривецький, Станіслав Ігорович (My University, 2019)
Метою роботи є дослідження режимів налаштування далекої електропередачі напругою 500 кВ, довжиною 6000 км на режимі напівхвилі.
Keywords: характеристики налаштувальних пристроїв; характеристики напівхвильових ліній; математичне моделювання; вимірювальні прилади; векторні діаграми напруги