Моніторинг енергетичного балансу споруди - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна; Сулім, Л. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
Основною метою сучасного будівництва є будівництво енергоефективних споруд. Енергозбереження можливе лише за умови строгого контролю і регулювання надходження та витрат енергії в будинках, котрі визначаються необхідністю створення та підтримки необхідних мікрокліматичних параметрів у різних приміщеннях в залежності від умов зовнішнього середовища.
Keywords: енергозбереження; енергоефективні споруди; енергетичний баланс