Діагностування ефективності роботи підприємства - Ковтун, Дар'я Сергіївна; Ларка, Людмила Сергіївна (ФОП Панов А. М., 2020)
Систематизовано показники основних сфер управління підприємством, які доцільно застосовувати при діагностуванні ефективності роботи підприємства в ринкових умовах.
Keywords: економічна ефективність; управління підприємством; господарська діяльність; управління виробництвом