Місце лекційних форм навчання в управлінській підготовці інженерів-електромашинобудівників - Гура, Тетяна Віталіївна; Левенець, І. М. (НТУ "ХПІ", 2009)
В статті представлена сучасна модель складових керівника електромашинобудівної галузі, яка є результатом аналізу констатуючого експерименту, проведеного серед інженерів-керівників в цій галузі. Особлива увага приділена лекційним формам навчання, які сприяють формуванню основних складових управлінської компетентності у студентів технічних університетів.

In the article the modern model of components of the head of electromachine-building branch which grows out of the analysis of the ascertaining experiment spent among engineers-heads in this branch is presented. The especial attention is given lecture forms of training which most promote formation of the basic components of administrative competence of students of technical universities.
Place of lecture forms of training in administrative preparation of engineers-elektrormashinostroitelej
Keywords: модель; керівник; компетентність управлінська; освіта вища; процес навчальний; освіта технічна