Значення інформації в управлінні ланцюгами поставок продукції - Мудра, М. А. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розкрито та проаналізовано значення інформації та інформаційних технологій в управлінні ланцюгами поставок продукції. Проаналізовано значення Інтернету, як чинника економії витрат та часу і використання його як засобу швидкого обміну інформацією у ланцюгах поставок продукції.

The paper reveals and analyzes the value of information and information technology in supply chain management solutions. Analyzed the importance of the Internet as a factor of cost savings and time and use it as a means of rapid exchange of information in the supply chain of products.
Keywords: ланцюги поставок; інформаційні технології; інтернет-маркетинг; supply chain; information technology; Internet