Регіональна асіметрія розвитку інфраструктури вантажного транспорту в Україні - Жовтяк, Г. А. (НТУ "ХПІ", 2013)
З огляду на основні структурні показники діяльності підприємств за їх розмірами, а саме: долі обсягів реалізованої продукції великими, середніми та малими підприємствами у загальному обсязі реалізованої продукції по регіону, та враховуючи результати проведенного аналізу та обробки експертних оцінок, була виявлена регіональна асиметрія розвитку інфраструктури вантажного транспорту в Україні
Keywords: вантажні перевезення; транспортна регіональна структура; собівартість перевезень; залізничний транспорт; морський транспорт; річковий транспорт; infrastructure; freight; transport; transport regional structure