Підвищення ефективності процесу управління продуктивністю праці на підприємстві - Кучинський, Володимир Анатолійович (НТУ "ХПІ", 2012)
Запропоновано підхід до процесу управління продуктивністю праці, основою якого є аналітична модель врахування впливу найбільш важливих техніко-економічних показників діяльності підприємства.

Offered approach to the process of management of labour the productivity, basis of which is an analytical model of account of influence of the most essential economic performance of enterprise indicators.
Keywords: продуктивність праці; ефективність; моделювання впливу; управлінські рішення