Впровадження стратегії стійкого розвитку для підвищення ефективності бізнесу - Фюлоп, Г.; Савченко, Ольга Ігорівна; Нестеренко, Роман Олександрович (НТУ "ХПІ", 2017)
У статті розглянуті питання розробки та реалізації корпоративної стратегії сталого розвитку, визначено цілі, правила стійкості стратегічних альтернатив і критичних чинників стратегічного вибору. Наведено опис збалансованої системи показників (BSC) і соціальні та екологічні аспекти в системі показників. Продемонстровано етапи формування та впровадження достовірної стратегії в дослідженні.

In the article the development and implementation of the corporate strategy of sustainable development, defined goals, the stability of the rules of strategic alternatives and critical factors of strategic choice are considered. The Balanced Scorecard (BSC), as well as the social and environmental aspects in the scorecard is described. Cased stages in the formation and implementation of credible policies in the study is shown.
Implementation of the sustainable development strategy for improving the efficiency of business
Keywords: корпоративна стратегія; збалансована система показників; соціальна відповідальність; стратегія сталого розвитку; інноваційна стратегія; corporate strategy; balanced scorecard; social responsibility