Сучасний стан та перспективи розвитку світового ринку біопалива - Білоцерківський, Олександр Борисович; Ширяєва, Наталя Володимирівна; Ігумнова, Вероніка Олександрівна; Ігумнова, Вікторія Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розглядаються особливості формування світового ринку біопалива в сучасних умовах поглиблення глобальних проблем світової економіки. Досліджуються основні аспекти формування та розвитку кон'юнктури світового ринку біопалива, а також перспективи світового ринку біопалива.

The features of the formation of the global market of biofuels in the current context of growing global problems of the world economy are discussed. The basic aspects of the formation and development of world market of biofuels are investigated, and the prospects of the global market of biofuels are analyzed too.
Keywords: біопаливо; відновлювані джерела енергії; світова економіка; енергетика