Цифрова трансформація міжнародних компаній туристичної галузі в умовах четвертої промислової революції - Данько, Тарас Володимирович; Чайкова, Олена Ігорівна; Ширяєва, Наталія Володимирівна (ТОВ "Планета-Прінт", 2021)
Технології Індустрії 4.0, на які спирається Четверта промислова революція, трансформують міжнародні компанії туристичної галузі. Зокрема, до таких технологій належать великі дані, хмарні системи, штучний інтелект, доповнена реальність та роботизація. Значний інтерес має дослідження того, в якій мірі та як саме міжнародні компанії в туристичній галузі адаптують власні менеджерські практики внаслідок цих змін.
Keywords: цифрова трансформація; дизруптивні зміни; дизруптивні інновації; четверта промислова революція; туристичний менеджмент; міжнародний бізнес; disruptive change; digital transformation; disruptive innovation; Fourth Industrial Revolution; tourism management; international business