Методичні вказівки до практичного заняття "Кодування нормативно-правових документів з охорони праці" - Кузьменко, Олена Олексіївна; Мезенцева, Ірина Олександрівна; Вамболь, Сергій Олександрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Мета роботи − ознайомитися з системами кодування нормативно-правової документації в сфері охорони праці.
Keywords: методичні вказівки; охорона праці; нормативно-правові документи; юридична відповідальність; надзвичайні ситуації; економічна діяльність