Засоби інженерного захисту від затоплення та підтоплення - Радіонов, Я. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Розглянуті основні засоби забезпечення інженерного захисту від затоплення та підтоплення.

The main means of providing engineering protection against flooding and flooding are considered.
Means of engineering protection against flooding and underflooding
Keywords: підтоплення ґрунтів; обвалування; інженерній захист; soil flooding; rockfall; engineering protection