Сучасні бізнес-комунікації - Нетецька, Тетяна Миколаївна; Неустроєва, Гелена Олегівна; Саліонович, Людмила Миколаївна (My University, 2020)
Навчально посібник містить тексти лекцій, завдання, спрямовані на формування професійних компетенцій в області ділового спілкування, а також соціально-психологічні тести, що дозволяють діагностувати професійно значущі для менеджера особистісні якості.
Keywords: навчальний посібник; ділова комунікація; комунікативні навички; управління; соціально-психологічні тести; рольові ігри; практичні завдання