Сутність технологічного аудиту та базові підходи до оцінки комерційного потенціалу технологічних новацій - Косенко, Андрій Васильович; Косенко, Олександра Петрівна; Косенко, Д. І. (НТУ "ХПІ", 2012)
Вирішення проблем пов'язаних з об'єктивними труднощами відбору інноваційного продукту та введення його на ринок.

Decision of problem related to objective difficulty of selection of innovative product and introduction of him to the market.
Keywords: трансфер технологій; інноваційний продукт; технологічний аудит; комерціалізація; маркетингові дослідження; науково-технічні розробки; технологічні новації