Сучасні напрями розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та засобів управління - (:unkn) unknown (Військова академія збройних сил Азербайджанської Республіки, 2019)
У збірнику подано тези доповідей дев'ятої міжнародної науково-технічної конференції "Сучасні напрями розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та засобів управління". Розглянуті питання за такими напрямами: теоретичні та прикладні аспекти систем прийняття рішень, оптимізації та управління системами і процесами; комп'ютерні методи і засоби інформаційно-комунікаційних технологій та управління; методи швидкої та достовірної обробки даних в комп'ютерних системах та мережах; екологічна безпека та профілактика надзвичайних ситуацій; сучасні інформаційно-вимірювальні системи; кібербезпека та захист інформації.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; системи прийняття рішень; інформаційно-комунікаційні технології; обробка даних; комп'ютерні системи; екологічна безпека; інформаційно-вимірювальні системи; кібербезпека; захист інформації