Дослідження методичних підходів до формування цін на інтелектуальну власність - Климентова, Марія Віталіївна; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Український державний університет науки і технологій, 2024)
В доповіді описані принципи визначення величини грошової вартості внеску об'єкта інтелектуальної власності до статутного капіталу в даний час мають значне значення у зв'язку з актуалізацією комерціалізації об'єктів інтелектуальної власності в рамках корпоративних правочинів.

The report describes the principles of determining the amount of the monetary value of the intellectual property object's contribution to the authorized capital at the present time in connection with the actualization of the commercialization of intellectual property objects within the framework of corporate transactions.
Study of methodological approaches to the formation of prices for intellectual property
Keywords: інтелектуальна власність; ціноутворення; статутний капітал; корпоративні угоди; intellectual property; pricing; authorized capital; corporate agreements