Порівняльний аналіз систем оповіщення цивільного захисту в Україні, Великій Британії, Ізраїлі - Сороковіков, М. С. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Зроблено порівняльний аналіз систем оповіщення в Україні, Великій Британії та Ізраїлі.

A comparative analysis of notification systems in Ukraine, Great Britain and Israel was made.
Comparative analysis of civil defense alarm systems in Ukraine, Great Britain, Israel
Keywords: повітряна тривога; оповіщення населення; системи оповіщення; воєнний стан; цивільний захист; air alarm; population alert; civil protection; martial law; notification systems