Копейченко, Євген АндрійовичКуниця, Катерина Вікторівна2023-12-122023-12-122023Копейченко Є. А. Продукти переробки насіння ріпаку в технології кондитерських виробів із цукрового тіста [Електронний ресурс] / Є. А. Копейченко, К. В. Куниця // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : матеріали 1-ї Всеукр. наук.-практ. конф., 14-15 листопада 2023 р. : у 2 ч. Ч. 1 / оргком.: Н. В. Якименко-Терещенко [та ін.] ; ред. О. О. Носирєв ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 347-349.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/71760ukпідвищення харчової цінності продуктівмікронутрієнтивиробництво борошняних кондитерських виробівбіологічно активні речовинимакуха насіння ріпакуПродукти переробки насіння ріпаку в технології кондитерських виробів із цукрового тістаArticle