Розвиток пам'яті, мислення та інтелекту у майбутніх психологів-лідерів - Костиря, Ірина Валентинівна; Корженко, Аліна Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Без розвитку пам'яті, мислення та інтелекту неможливо становлення майбутніх психологів як лідерів. Тому ці психічно-пізнавальних процеси є основою формування не тільки професійних компетентностей майбутніх фахівців, але й базою становлення особистісних якостей людини, зокрема лідерських якостей майбутніх психологів.
Keywords: розвиток пам'яті; розвиток мислення; розвиток інтелекту; майбутні психологи