Комплексное обеспечение ЭМС и электробезопасности в низковольтных распределительных сетях с системой заземления "TN-C-S" - Жаркин, Андрей Федорович; Новский, В. А.; Каплычный, Н. Н.; Козлов, А. В. (НТУ "ХПИ", 2010)
Наведено результати теоретичних і експериментальних досліджень комплексного забезпечення ЕМС та електробезпеки споживачів електроенергії, а також підвищення її якості в низьковольтних електричних мережах за допомогою фільтрів струму нульової послідовності.

The results of theoretical and experimental research to provide comprehensive EMC and еlectrosafety of electrical power consumers, as well as improving its quality in low-voltage electrical networks using the developed filters, the zero sequence current.
Keywords: электромагнитная совместимость; ЭМС; аварийные режимы работы; низковольтная сеть; стандарт; фильтросимметрирующее устройство