Впровадження європейського законодавства з безпеки в Україні - Гашимов, А. М.; Бєгун, В. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Аналізуються важливі задачі впровадження економічних методів управління безпекою та прозорості управління, що забезпечують сучасні інформаційні технології.

Important tasks of implementing economic methods of security management and transparency of management, provided by modern information technologies, are analyzed.
Implementation of european safety legislation in Ukraine
Keywords: ризик; управління безпекою; експерти з безпеки; аудит; страхування; risk; security management; security experts; audit; insurance