Ефективність конструювання інноваційної техніки - Потапов, Ф. В.; Перерва, Петро Григорович; Мехович, Сергій Анатолійович (Національний університет "Запорізька політехніка", 2023)
Доведено, що ррозрахунки економічної ефективності повинні проводитися для розробки техніко-економічних обґрунтувань впровадження інновацій в проект. Розробка інновацій в рамках конструкторської документації спрямована на підвищення якості дизайн-проектів, що вимагає попереднього вивчення і аналізу рішень інноваційних бізнес-структур і технічних замовників результатів їх діяльності з метою зниження витрат на проектування за рахунок впровадження інновацій.
Keywords: конструкторська підготовка; ефективність; якість; економіка; прибуток; ринок