Галушко, А. С.Варанкіна, Олександра Олександрівна2020-02-112020-02-112018Галушко А. С. Дослідження біотехнології виробництва сиру кисломолочного / А. С. Галушко, О. О. Варанкына // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 26-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2018, [16-18 травня 2018 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 218.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/44276ukзакваска ТМ "VIVO"мікроорганізмисквашуваннякоагуляція білківДослідження біотехнології виробництва сиру кисломолочногоThesis