Перелік критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності - Слівна, Дар'я Юріївна; Букатенко, Наталія Олексіївна (Національний університет цивільного захисту України, 2025)
Методика розроблення критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю), має передбачати, у тому числі, оцінку ступеня небезпеки, масштабу, виду та сфери діяльності, наявність порушень у попередній діяльності суб’єктів господарювання (крім новостворених).
Keywords: ризики; господарська діяльність; критерії; охорона праці