Електроліт для нанесення покриття кобальт-молібден-діоксид титану - Штефан, Вікторія Володимирівна; Єпіфанова, Анастасія Сергіївна; Метеньканич, Мирослава Михайлівна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2019)
Електроліт для нанесення покриття Со-Мо-ТіО₂ містить сульфат кобальту, молібдат натрію, сульфат амонію, трилон Б комплексу та діоксид титану.
Keywords: патенти; корисна модель; електрохімічне осадження металів; композиційні покриття; корозійна стійкість