Інформаційно-навчальна тестуюча програма з екологічної безпеки - Дзюндзюк, Б. В.; Березуцька, Наталія Львівна; Хондак, І. І. (НТУ "ХПІ", 2009)
В статті розглядаються питання з оцінювання знань і навчання студентів, що стосуються екологічної безпеки. Основний наголос робиться на наглядній демонстрації наслідків антропогенної діяльності людини, її впливу на навколишнє середовище. Також пропонуються методи вирішення цих питань. Закріплення знань відбувається шляхом проходження тестування.
Keywords: інформаційні технології; модульно-рейтингова система навчання; системи діагностики знань; інформаційно-повчальний блок; блок-перевірка знань