Розрахунки бруса при простих видах деформування - Конкін, Валерій Миколайович; Конохов, Володимир Іванович; Шергін, Сергій Юрійович; Кравцова, Наталія Вікторівна (НТУ "ХПІ", 2012)
Посібник містить розрахунки прямолінійних стержнів на розтягання–стискання, прямий поперечний згин та кручення. Призначено для студентів машинобудівних спеціальностей заочної форми навчання. Може бути корисним для викладачів, а також для аспірантів та наукових працівників.
Keywords: прямолінійні стержні; розтягання; стискання; поперечний згин; кручення